Oscar ödül töreni bu yıl da sunucusuz olacak

KÜLTÜR SANAT 24.03.2021, 15:16 25.03.2021, 10:22
Oscar ödül töreni bu yıl da sunucusuz olacak

2019 yılında Oscar ödül törenini sunucusuz olarak gerçekleştirerek 30 senelik geleneği bozan Akademi, töreni bu yıl da belirli bir sunucu olmadan düzenleyecek. 93. Akademi ödülleri töreni, sınırlı sayıda katılımcıyla fiziksel olarak iki farklı lokasyonda gerçekleşecek.

FilmLoverss‘ın Deadline‘dan aktardığı habere göre, birçok önemli ismin katılım göstereceği törende, kazananlar dönüşümlü olarak açıklanacak. Pandemi sürecinde çevrimiçi olarak gerçekleşen 78. Altın Küre ödülleri gibi önemli ödül törenlerinden farklı olarak kazananların ödüllerini Zoom üzerinden yapılan konuşmalar ile kabul etmesine izin vermeyecek olan törenin yapımcılığını Jesse Collins, Stacey Sher ve usta yönetmen Steven Soderbergh üstlenecek.

Öte yandan 25 Nisan’da sahiplerini bulacak olan 93. Akademi ödülleri töreni, sınırlı sayıda katılımcıyla fiziksel olarak, farklı lokasyonlarda gerçekleşecek. Törene gösterilecek katılım, sunucular, adaylar ve adayların birer misafiri olmak üzere sınırlandırılacak. Her yıl Hollywood’da, Dolby Theatre’da gerçekleşen tören bu yıl, Union Station ve Dolby Theatre olmak üzere iki ayrı mekânda düzenlenecek.

Akademi’nin her yıl ödül töreninden önce adaylar için düzenlenen öğle yemeği dâhil olmak üzere, fiziksel olarak gerçekleştirilen bütün etkinlikleri ise ertelendi.

Yorumlar (0)