Platofan, yılın ilk dijital konserini KÖFN ile gerçekleştirdi

KÜLTÜR SANAT 05.01.2023, 14:19
Platofan, yılın ilk dijital konserini KÖFN ile gerçekleştirdi

Türkiye’nin ünlülerle canlı görüşme olanağı sunan ilk dijital platformu Platofan, yıla KÖFN hayranlarını sevindiren bir konserle başladı. KÖFN’ü dinlerken bir yandan da istek şarkılarını iletme, soru sorma imkânı bulan hayranları, konserin sonunda sürpriz hediyeler kazandı

Yılın en çok dinlenen şarkısı ‘Bi' tek ben anlarım’ ile 2022’ye damga vuran KÖFN, 4 Ocak 2023 akşamı ünlülerle tanışma platformu Platofan’da dijital bir konser verdi. Türkiye’den ve dünyanın farklı noktalarından bilet sahipleri, konsere evlerinden, araçlarından, iş yerlerinden eşlik edebildi.

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’in oluşturduğu KÖFN grubunun en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserin sonunda, hayranlarına sürpriz hediyeler dağıtıldı. Konsere katılanlardan 5 kişi KÖFN ile bire bir canlı video görüşmesi, 10 kişi konser bileti ve bir kişi konser sonrası grupla kuliste tanışma hakkı kazandı.

Platofan’ın tüm faaliyetlerinde olduğu gibi KÖFN konseri de bir vakıf iş birliği ile gerçekleşti. Konserde elde edilen gelirin bir bölümü Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın çalışmalarını desteklemek için kullanılacak.

Canlı video görüşmeleri ile Emre Altuğ, Hüseyin Avni Danyal, Özgün, Reha Özcan, Yeşim Salkım gibi ünlülerle karşılıklı iletişim imkânı yaratan Platofan; ayrıca ünlülerden orijinal imzalı eşyalar, kişiye özel tebrik mesajları gibi eşsiz deneyimler sunuyor.

Yorumlar (0)