“Projelerin de hikâyelerin de bir kaderi oluyor’’

KÜLTÜR SANAT 09.11.2021, 11:39 10.11.2021, 11:37
“Projelerin de hikâyelerin de bir kaderi oluyor’’

Büyük başarılara imza atmış usta oyuncu Cem Davran, Bilkent Center’da Ankara’nın yaşayan tarihi Ankara Sanat Tiyatrosu, gösterimdeki yeni oyunu “Üçü Bir Arada” ve kendisine dair merak edilen birçok detayı MAG kasım sayısında anlattı.

Oyunculuk yolculuğuna nasıl başladığını “Oyunculuk merakım; çok küçük yaşta, çocukluğumda başladı. Çocukluk rüyasıydı... Benim rüyam gerçek oldu. Kısaca özeti bu...” ifadeleriyle dile getiren Cem Davran, işini bir yaşam biçimi olarak gördüğünü söyledi. Davran “Sahneyi ve yaptığım işi kutsal bir element haline getirmeyi sevmiyorum. Mesleğimin; daha çok bir yaşama biçimi, var olma hali olduğunu düşünüyorum. Orada var olduğumu düşünüyorum. Bir insan daha ne hissedebilir ki...” dedi.

"Bizleri neler bekliyor? Bu planlarınızdan bahsedebilir misiniz?" sorusuna cevap veren Cem davran şunları söyledi: “Bir sürü tiyatro oyunu... “Samanyolu” isminde; iki kişilik, yeni bir oyun çalışıyoruz. Bundan elli yıl önce; Tuncel Kurtiz’in oynadığı bir oyun. Ben ve Hakan Gerçek oynuyoruz. Ondan sonra benim oynamayacağım ama yöneteceğim büyük bir oyun daha var. Bir yaz müzikali sizleri bekliyor. Yeni bir dizi var ama ona hemen girmek istemiyorum. İsmi belli olan veya olmayan çok fazla proje var. Projelerin de hikâyelerin de bir kaderi oluyor. Biz de zamanla kaderlerinin ne olacağını göreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)