PSM Loves Summer serisi Zorlu PSM’de!

KÜLTÜR SANAT 31.05.2022, 15:53
PSM Loves Summer serisi Zorlu PSM’de!

Zorlu PSM, bu yaza damga vuracak isimleri PSM Loves Summer konser serisi ile açıkladı. Dünya müzik sahnesinin efsaneleşen isimleri bu yaz İstanbul’da Zorlu PSM sahnelerinde olacak. Fransız electropop türünün parlayan yıldızı Vendredi Sur Mer, muhteşem sesi ve çok sevilen şarkılarıyla 17 Haziran akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da sevenleriyle bir kez daha buluşacak.

Fransa dolaylarından yükselen electropop tınılarının son yıllardaki dikkat çekici temsilcilerinden Vendredi sur Mer 17 Haziran Cuma akşamı 21.30’da PSM Loves Summer kapsamında Zorlu PSM %100 Studio’da sahne alacak. Asıl adı Charline Mignot olan ve insanları yolculuğa, şiire ve hayale davet eden bir ismi olmasını istediği için 26 yaşından itibaren Vendredi Sur Mer ismini benimseyen sanatçı Avrupa turnesi kapsamında büyüleyici sesi ve şarkılarıyla İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Lewis OfMan tarafından bestelenen ilk EP’si  “Marée basse”, Kasım 2017'de yayınlandı. Sesini büyük kitlelere duyurmasını sağlayan da ilk uzunçaları Premiers émois oldu. Bu albümde bulunan “Écoute Chérie”, “Les filles désir” ve “La femme à la peau bleue” gibi parçalarının başarısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Vendredi Sur Mer, son albümü ‘‘Métamorphose’’ ile 2022 yılında da dinleyicilerine müzikal yeteneğini bir kez daha kanıtladı. 

Yorumlar (0)