Şevket Akıncı, Borusan Müzik Evi’nde!

KÜLTÜR SANAT 14.06.2021, 16:22
Şevket Akıncı, Borusan Müzik Evi’nde!

Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 20 Haziran Pazar günü saat 11.30’da BİFO’nun daimi konuk şefi Patrick Hahn, BİFO ile müzikseverlerle buluşacak. György Ligeti ve Johannes Brahms’ın yapıtlarının seslendirileceği “BİFO & Patrick Hahn” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.

Çevrimiçi video platformu borusansanat.tv, dünyaca ünlü solist ve şefleri sahnesinde ağırlayarak dijital platformlar üzerinden yayınladığı ücretsiz konser kayıtlarıyla farklı dönem ve stillerine ait eserleri dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), bu hafta BİFO’nun daimi konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki “BİFO & Patrick Hahn” başlıklı konserinde, György Ligeti ve Johannes Brahms’ın yapıtlarını sunacak.

20 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de yayınlanacak konserde BİFO’nun genç daimi konuk şefi Patrick Hahn yönetiminde BİFO, György Ligeti ve Johannes Brahms’ın yapıtlarını dinleyicileri ile buluşturacak. 20. yüzyıla hakkını veren usta bestecilerden biri olan Ligeti’nin, anavatanı Romanya’nın halk ezgilerini yeni buluşlarıyla birleştirdiği Orta Avrupa’nın renklerini ve enerjisini yansıtan sevilen eseri Rumen Konçertosu ile açılacak konserde ayrıca BİFO, Brahms’ın Detmold yıllarında yazdığı ilk serenadını seslendirecek.

Borusan Klasik radyonun sevilen programı “Borusan Müzik Evi”, çağdaş müzik ve disiplinlerarası performansları dinleyicilerine sunmaya devam ediyor. 18 Haziran Cuma günü saat 23.00’te, gitar sanatçısı, besteci, yapımcı ve doğaçlamacı Şevket Akıncı, müzikseverlere özel hazırladığı, daha önce yayınlanan ve büyük beğeni toplayan programı için hazırladığı seçkisi bir kez daha dinleyicilerle buluşacak.  

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store) ve Android (Google Play Store) cihazlarınıza indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad için yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)