Shakespeare’in ünlü eserleri İş Sanat Okuma Tiyatrosu’nda

KÜLTÜR SANAT 21.12.2020, 15:20 21.12.2020, 16:12
Shakespeare’in ünlü eserleri İş Sanat Okuma Tiyatrosu’nda

İş Sanat Okuma Tiyatrosu, yeni eserler ve oyuncularla devam ediyor. William Shakespeare’in romantik komedyası “Bir Yaz Gecesi Rüyası”nı 23 Aralık’ta Ayşen Baransel, Elif Gizem Aykul, Kubilay Çamlıdağ ve Yağız Can Konyal seslendirecek. İngiliz yazarın diğer bir komedyası “Kuru Gürültü” ise Alican Yücesoy ve Elif Ürse’nin sesinden 30 Aralık’ta edebiyatseverlerle buluşacak.

Etkinlikler saat 20.30’dan itibaren yayında olacak. Aralarında “Othello” ve “Ayı”nın da bulunduğu Okuma Tiyatrosu serisindeki eserlere, İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden sezon sonuna kadar ücretsiz erişilebilir.

İş Sanat’ın aralık ayındaki diğer etkinlikleri çevrim içi izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İş Sanat Masal Tiyatrosu’nda “Tavşan ve Kaplumbağa” 27 Aralık’ta minik sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

“Yazarının Sesinden serisinde Yavuz Ekinci “Bana İsmail Deyin” ve Sinan Tuzcu “Böcek” kitaplarıyla 21 ve 28 Aralık’ta yayında olacak. Iraz Yıldız 22 Aralık’ta, “Çayeli’nden Öteye Karadeniz Ezgileri” projesiyle Ayşenur Kolivar 26 Aralık’ta, Murat Karahan ile Yeni Yıl Konseri 31 Aralık’ta sanatseverlerle buluşacak. Tüm konser ve dinletiler saat 20.30, çocuk etkinlikleri ise saat 15.00’ten itibaren yayında olacak.

Yorumlar (0)