Soft Analog “Mesafeler”i müzikseverlerle buluşturdu

KÜLTÜR SANAT 24.05.2021, 09:11 24.05.2021, 13:10
Soft Analog “Mesafeler”i müzikseverlerle buluşturdu

Ankaralı synth-pop grubu Soft Analog 5 parçalık “Arasında Dünyanın” adlı EP’sini tamamladı. EP’nin 4. Parçası Mesafeler ile 21 Mayıs gecesi dinleyicisi ile buluşan grup, Temmuz ayı başında tüm 5’liyi müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

“Arasında Dünyanın” adlı EP, Bir Çırpıntı Var, Kaçardım, Kim Gösterir Bana Nasıl Olmalı?, Mesafeler, Yolculuk adlı 5 parçadan oluşuyor. Daha önceki parçaları ile modernizm, şehirleşme, birey-toplum ilişkisi gibi kavramları konu eden grup, EP çalışmaları ile de aynı kavramlar etrafında üretmeye devam ediyor.

Soft Analog grubu EP’nin çıkış şarkısı Mesafeler’i şöyle detaylandırıyor: “Şarkı genel olarak dış dünyayla olan bağı gittikçe zayıflayan bir karakterin hislerini yansıtıyor. Ayrıca birçoğumuzun da bu şekilde yaşamaya başladığını vurguluyoruz. Nakaratta ise bir uyanışla, hayat denen bu uzun yolculukta kat ettiğimiz mesafelerin önemini ve bu yolculuğu, yüksek bir bilinçle deneyimlemenin gücünü anlatıyoruz. EP’nin son parçası Yolculuk'un izlerini taşıyan Mesafeler; onun bir girişi niteliğinde.”

Yorumlar (0)