Spring Fest ile Fişekhane’ye bahar geliyor

KÜLTÜR SANAT 13.05.2022, 14:35
Spring Fest ile Fişekhane’ye bahar geliyor

İstanbul’da tarihi atmosferi ve farklı alanlardaki etkinlikleriyle öne çıkan Fişekhane, 13-15 Mayıs ve 19-22 Mayıs tarihlerinde baharı Spring Fest ile karşılıyor. Fişekhane Spring Fest kapsamında düzenlenen atölyelerde ziyaretçiler keyifli zaman geçirirken butik markaların ürünlerinin satıldığı stantlarda alışveriş imkanı da bulacaklar. 

İstanbul’un kültür-sanat ve etkinlik haritasında kısa sürede önemli bir yer edinen Fişekhane, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve atölyelerle baharın gelişini kutluyor. Fişekhane Spring Fest kapsamında butik markalar ve eğlenceli müzikler konuklarla buluşurken katılımcılar, Fişekhane Ana Fuaye Alanı’nda Taşların Fısıltısı Atölyesi, Çikolata Atölyesi ve Aromaterapik Cilt Bakım Serumu Atölyesi gibi etkinliklerde hoşça vakit geçirecekler. Atölyelere katılmak için biletler Biletix üzerinden katılımcılara sunuluyor.

Baharı atölyelerle karşılamak isteyenler burada!

İki kadın girişimcinin emeğiyle hayata geçirilen Simya Evi’nin yolculuğu, bugün tam teşekküllü bir üretim tesisi ve alanında uzman danışmanlarla devam ediyor. Anti-aging etkili ürünlerden nemlendirici kremlere, gece serumlarından aromaterapi parfümlerine pek çok ürün sunan Simya Evi, Aromaterapik Cilt Bakım Serumu Atölyesi’nde cildine ve bedenine değer verenleri bekliyor.

Taşların Fısıltısı Atölyesi uyum, canlandırma ve denge ekseninde doğanın dilini anlamaya odaklanırken kristaller krallığının fısıltılarını duyan Litoterapist Ebru Şen, katılımcılara taşların sırlarını ve taşlarla şifalandırma yöntemlerini aktarıyor.  

Çikolata Yapım Atölyesi’nde renkli ve lezzetli, kimyasal maddeler içermeyen doğal meyve özlerinden yapılan şekerlerin yaratıcısı Artisan Candy, katılımcıları yüzde 100 Belçika çikolatasından kendi damak tatlarına yönelik çikolatalar yapmaya davet ediyor. 

21-22 Mayıs’ta düzenlenecek Bereket Çelengi Atölyesi, Süs Kabağı Dekor Yapımı, Mozaik Saksı Yapımı, Hasır Çanta işleme Atölyesi gibi atölyelerle katılımcılar el becerilerini geliştirme şansı bulacaklar. 

Ekolojik Pazar Sağlıklı Yaşam Meraklıları İçin Kapılarını Açıyor

Fişekhane Spring Fest kapsamında ayrıca, Türkiye’nin farklı noktalarından en doğal, mevsimine özel üretilen ürünler, Fişekhane Ekolojik Pazar by Datça Murat Çiftliği’nin keyifli atmosferinde sunulacak.  Ekolojik pazarın büyük açılışı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek; sezon boyunca her cumartesi – pazar 10.00 – 20.00 saatleri arasında Fişekhane’de açık olacak.

Fişekhane Spring Fest’in ikinci haftasında ayrıca ev dekorasyonundan çocuklar için sağlıklı oyuncaklara, özel tasarımlardan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok alanda markaları bir araya getiren Local Makers da yer alacak. Doğal kaynakları koruyan ve doğaya zarar vermeyen materyalleri kullanan üreticilerle çalışan Local Makers, seri üretim alışkanlıklarının dışında üretilmiş ürünlerini katılımcılarla buluşturacak. 

Yorumlar (0)