Tan Taşçı, ilk Harbiye konserinde bayrak dikti

KÜLTÜR SANAT 17.07.2021, 11:28 17.07.2021, 15:12
Tan Taşçı, ilk Harbiye konserinde bayrak dikti

Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Söz&Müzik: Tan Taşçı" Açıkhava Turnesi'nin İstanbul ayağı için dün gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi.

Konser öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Taşçı, kariyerinin ilk Harbiye konseri öncesi soruları yanıtladı. Biletleri günler öncesinden biten konsere gösterilen ilgiye çok teşekkür etti. Birbirimizi uzun zamandır bekledik diyen Tan Taşçı, kendi yazdığı söz ve bestelerinden oluşan repertuarı ile Harbiye seyircisinin karşısına çıkmanın sorumluluğuyla çok çalıştıklarını dile getirdi.

Konsere "Asla", "Kalbime Gömüyorum", "Ağla Ağla" ile başlayan Taşçı, 2.5 saat sahnede kaldı. İlk albümünden günümüze bestelediği şarkıların yeni versiyonlarını seyircisi ile buluşturdu. Şık sahnesi, herkesi kendine hayran bırakan performansı ile İstanbullular'a unutulmaz bir gece yaşatan Taşçı, Harbiye'nin bu sezon ilk bisini yaptı. Konser sonu alkışlar eşliğinde hit şarkılarından "O'na Söyle" ile sahneye dönen sanatçı, kendi tasarımı olan, siyah kumaş üzerine çizdiği gülen güneş temalı bayrağı Harbiye'ye dikti. "Hayat karşınıza ne şekilde çıkarsa çıksın, doğrularınızdan ve ışığınızdan asla taviz vermeyin. Gülün, gülmek devrimci bir eylemdir." diyerek kendisini ayakta alkışlayan seyircileri ile vedalaştı.

Yorumlar (0)