Toronto Massey Hall'de Sıla rüzgarı esti

KÜLTÜR SANAT 18.04.2023, 12:14
Toronto Massey Hall'de Sıla rüzgarı esti

Türk Pop Müziği'nin en ünlü kadın sanatçılarından Sıla Gençoğlu, Kanada Toronto'da dünya starlarını ağırlayan ünlü Massey Hall'de sahneye çıktı. 2.750 kişilik dev salonu dolduran sanatçı, dinmeyen alkışlar üzerine yeniden Kanada'ya gelme sözü verdi.

Sıla'nın uzun zamandır beklenen Kanada konseri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Açıldığı 1894 yılından bu yana unutulmaz konserlere ev sahipliği yapan, Bob Dylan'dan Nick Cave'e büyük ustaları sahnesinde ağırlayan dünyaca ünlü konser salonu Massey Hall, Sıla ile tarihe geçen unutulmaz bir müzik gecesine daha imza attı. 

Massey Hall'u dolduran Türk ve yabancı 2.750 kişilik seyirci topluluğu sevilen Sıla şarkıları ile mest oldu. Uzun zamandır planlanan Toronto konseriyle bir hasretin sona erdiğini belirten sanatçı, seyircinin dinmeyen alkışı üzerine yeniden gelme sözü verdi. 

Konserlerine mart ayında tüm geliri 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına bağışlanan Ankara konseriyle start veren Sıla, bayramın ikinci gününde (22 Nisan) ilk kez Günay'da sahneye çıkacak. 

Yorumlar (0)