Uğur Güneş'e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü!

KÜLTÜR SANAT 18.12.2023, 10:21 18.12.2023, 15:23
Uğur Güneş'e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü!

8-16 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşan 11. Boğaziçi Film Festivali’nin, 16 Aralık akşamı gerçekleştirilen ödül töreninde “Altın Yunus” ödülünü alan isimler belli oldu.

Uğur Güneş, başrolünde yer aldığı ve aynı zamanda yapımcıları arasında olduğu  “Gün Batımına Bı̇rkaç Gün Kala” filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı. 

Senarist yönetmen Büşra Bülbül; birçok günlük dizide yapımcı ya da uygulayıcı yapımcı olarak görev yapan Mehmet Erişti ve Film Yapımcıları Meslek Birliğinde (Fiyab) yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı ve Uluslararası Sinema Derneği’nin başkanı yapımcı, yönetmen Nazif Tunç’dan oluşan FİYAB (Film Yapımcıları Meslek Birliği) jürisi “Gün Batımına Bı̇rkaç Gün Kala” filmi ile Serhan Aydın, Güvenç Selekman, Uğur Güneş, Emrah Esin, Yeşim Kocaman’ı FİYAB En İyi Yapımcı Ödülü’ne layık gördü. 

Q Medya ile Pera Film’in ortak yapımı olan  “Gün Batımına Birkaç Gün Kala”da Güneş’e Serkan Ercan, Devrim Yakut, Bülent Şakrak, Damla Makar, Sahra Şaş, Rüçhan Çalışkur, Musab Ekici gibi isimler eşlik ediyor.

Yorumlar (0)