Yalnız Beni Sev’e klip çekti!

KÜLTÜR SANAT 03.02.2021, 09:33
Yalnız Beni Sev’e klip çekti!

Türk müziğinin sevilen ismi Sibel Can, karantina sürecinde tamamlanan Sony Music Türkiye etiketli albümün 4. klibi YouTube’da en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan romantizm dolu ‘Yalnız Beni Sev’e çekti.

Hünkar Suyu Kasrı’nda yönetmen Said Ateş’in kamerasının karşısına geçen Sibel Can’ın romantizm dolu kareleri izleyenleri kendine hayran bırakacak. Mekanın çok soğuk olması nedeniyle oldukça zorlanan Sibel Can, set aralarında kendisine özel hazırlanan soba ve battaniyelerle ısınmaya çalıştı.

Yalnızlık temasının öne çıktığı klipte Sibel Can, tek başına yaşayan canlılar arasında yer alan Beta balığı ve Bonsai ağaçları arasında hazırlanan muhteşem dekorda yerini aldı. Klipte, yeryüzü, cennet, insan ve doğa arasındaki uyumu da simgeleyen Bonsai ağaçları ile diğer çiçeklerin lisanı da sanatçının şarkısına eşlik ediyor.

Son albümü ile hem satış hem de dinlenme sayılarında zirvedeki yerini koruyan Sibel Can, şarkılarıyla Youtube’ta yaklaşık 55 milyon dinlenme rakamına ulaşarak yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Yorumlar (0)