Yaşlı Amca Kadıköy'e geliyor

KÜLTÜR SANAT 09.01.2023, 13:00
Yaşlı Amca Kadıköy'e geliyor

Kendine özgü tarzıyla milyonlarca kişiye ulaşan "Yaşlı Amca" 2023'ün ilk konserini "27 Ocak Cuma" günü Dorock XL Kadıköy'de gerçekleştiriyor. 

Yaşlı Amca; "Keşke Herkes" diyoruz. Doğrudan bir anlamı yok, daha çok "boşlukları doldurun" sloganına benziyor. Albümün kendisi gibi.." dedikleri 2022 yılı sonunda yayınladıkları synthesizer benzeri gitarlar, esnek non-loop davullar, riff tabanlı baslar ve akılda kalıcı vokallerin hakim olduğu yeni albümleri ile dinleyicisinden tam not aldı.

Grup, 2023 yılını Türkiye'nin dört bir yanında verecekleri konserler; son albümden yeni klipler ve sürpriz yeni çalışmalarla geçirmeye hazırlanıyor.

Yaşlı Amca, 2012 yılında dijital kayıtlarına başlayan, vokalde ve ritim gitarda Artun Özoğlu, lead gitar ve geri vokalde Can Aydınoğlu, davulda Yağız İpek ve bas gitarda Hüseyin Tosun’un bulunduğu, Türk rock grubudur. Yaşlı Amca, 2015 yılında kariyerinin ilk resmi çalışması olan "Sabaha Kadar" isimi EP'yi yayımladı. Daha sonra 2016 yılında "Giderdi Hoşuma" ve ''Ve Ben'' isimli iki adet tekli çalışması yaptılar. 2017 yılında ise tekli çalışması ile sinyallerini verdikleri "Akşamüstü'' albümü ile sevenlerinin karşısına çıkan grup, albüm sonrası 2018 yılında ''Kafam Karışık" ve 2019 yılında "Anla Hain" ve "Götürün Beni" isimli 2 tekli çalışması daha yayımladı. Son olarak 2020 yılında grubun kendi ismini taşıyan "Yaşlı Amca" isimli albümü ve "Kal Ki Adeta" isimli tekliyi yayımladılar. 2021 Yılının Haziran ayında “Hoş” isimli teklisi ve video klibiyle yılın ilk çalışmasını çıkarmış oldular. Eylül 2021’de adını Eymir Gölü’nden alan “Eymir” isimli akustik bir parça çıkardılar. En son çalışmalarını 2021 Ekim ayında, “Sal Beni” isimli teklisini karikatür temelli bir video klip ile yayınladılar. Grup 2021 in son ayında “Evleniyor” isimli teklisini bir video klip ile yayınladı.2022 yılının Ekim ayında “Keşke Herkes” isimli üçüncü albümünü yayınlayan grup, bu albüm özelinde çekilecek olan dört tane klip ile sevenleriyle buluşacak.

Yorumlar (0)