Zerrin Tekindor ‘Onur Ödülü'nün sahibi oldu

KÜLTÜR SANAT 05.06.2023, 12:10
Zerrin Tekindor ‘Onur Ödülü'nün sahibi oldu

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve BKM Mutfak işbirliğiyle, Festival Direktörlüğünü Yönetmen Hatice Aşkın’ın yaptığı Uluslararası Distopya Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.

4 Haziran akşamı Yosi Mizrahi’nin sunumuyla, AKM Yeşilçam Sineması’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, kendine özgü oyunculuğu ve niteliği önemseyen sinema anlayışının yanı sıra tiyatro, TV ve resim alanında yaptığı çalışmalarıyla sanat dünyamızda çok özel bir yere sahip olan Zerrin Tekindor’a ‘Onur Ödülü’ takdim edildi.

Tekindor’a ödülünü, Film Yönetmenleri Derneği Başkanı Biket İlhan verdi. Seyircilerin coşkulu alkışlarıyla taçlandırdığı Zerrin Tekindor; “harika bir ödül, layık gören herkese çok teşekkür ederim. Şahane filmleriyle öngörülü hayalperestlere yani yönetmenlere, oyunculara çok teşekkür ederim. Zaman zaman distopik bir zamandan geçtiğimizi düşünürüm. Olmaz, olmamalı dediğimiz pek çok şey olabiliyor. İnşallah bizim ütopyalarımız başkalarının distopyası olmaz. Beni çok mutlu ettiniz” diyerek ödül mutluluğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)