10.11.2023, 08:44

Kulüp müzikal oluyor

Size bomba gibi bir haberim var! Netflix’te iki sezonu yayınlanan, hatta benim neden hala üçüncü sezon çekimleri başlamadı diye düşündüğüm Kulüp dizisi müzikal oluyor. 1950'li yıllarda bir kulübü aile sıcaklığına dönüştürürken, fonuna Türkiye tarihini ve utançlarını alan, herkese anne olup kendi çocuğuna yabancı olan Matilda, İsmet'e olan aşkı için her şeyi göze alan Raşel ve çocukluğunu yaşayamayıp annesine anne olan Rana'yı konu alan, Seferad Yahudileri ve unutulmaya yüz tutmuş Ladino dilini gündeme getiren Kulüp’ün müzikal olması için hummalı bir çalışma başlatıldı. O3 Medya’nın yapımını üstleneceği Kulüp’ün hikayesi Rana Denizer’e ait ve dizinin senaryosunda da kendi imzası vardı. Ancak müzikali İngiliz bir yazar yazıyor. Yönetmenliğini Serdar Biliş’in yapacağı müzikal için oyuncu seçimleri devam ediyor. Eğer isterlerse ve programları uyarsa Kulüp’te rol alan isimlerde müzikalde olacak. Bu haber beni inanılmaz heyecanlandırdı. Hadi biletleri satışa çıksın da alalım.

Şahsiyet 13 Kasım'da Gain'de!

Gain el değiştirdikten sonra ilk lansmanını dün akşam Maslak Uniq’te oluşturduğu yeni alanında gerçekleştirdi. Şahsiyet dizisinin ilk bölüm izlemesi için bir deneyim alanı oluşturulmuştu. Gerçekten de izleme alanına gidene kadar fotoğraf çekmekten kendimizi alamadık. Tüm Gain ekibinin ellerine sağlık, muazzam bir deneyimdi. 13 Kasım’da Gain’de iki bölümünü izleyeceğimiz ve her hafta bir bölümü yüklenecek olan Şahsiyet bu sezon 10 bölüm olarak tasarlanmış. Biz dün akşam ikinci kısmın ilk bölümünü izledik. Doğruyu söylemek gerekirse, Agah Beyoğlu’nu çok özlemişim. Şahsiyet kafası başka, rejisi bambaşka, oyunculuk performansı başka bir iş! Erdal Özyağcılar ve İlker Aksum’u da izledik ilk bölümde… Özyağcılar’ın performansı çok dikkat çekiciydi.

İlk bölümde bize bir intikam hikayesi izleyeceğimiz algısı yarattı Şahsiyet! Ama ben de dikkatli bir Hakan Günday-Onur Saylak izleyicisiysem bu hikaye intikam diye başlar ve biz Türkiye’nin ağır utançlarına doğru yol alırız. Her bölümde şaşkınlığımızı gizleyemeyiz. Şahsiyet gerçekten bu ülkede yapılmış yüz akı işlerden biri… Umarım şimdiden üçüncü sezon onayını almıştır. Biz şimdilik pazartesi olmasını ve iki bölüm izlemeyi bekleyeceğiz.

Yorumlar (0)