Kızılcık Şerbeti'nden merak uyandıran tanıtım!

DİZİ 30.04.2024, 08:14 30.04.2024, 08:26
Kızılcık Şerbeti'nden merak uyandıran tanıtım!

‘’ARTIK NE İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ BİLİYORUM!”

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Umut ve Nursema’nın mahkemede olduğu çarpıcı tanıtımda Nilay’ın Giray ve Doğa’dan bahsetmesi Fatih’i sinirlendirirken, bu duruma Görkem’in tepkisi çok sert oluyor. Doğa ve Giray arasındaki samimiyet giderek ilerlerken, Kayhan’ın şirketi basıp Gökhan’a saldırması ortalığı karıştırıyor. Alev ve Ömer arasında yaşanan gerilim ise tanıtıma damgasını vuruyor. Alev, Ömer’e Abdullah’la birlikte olduğunu, ayrı eve çıktıklarını ve evleneceklerini açıklarken, şoke olan Ömer’in vereceği tepki merakla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 60. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Umut ve Nursema evliliğinde yolun sonuna gelindi. Umut’un kendisini aldattığına şahit olan Nursema tek celsede boşandı. Leman’dan Gökhan’ın boşandığını öğrenen Kayhan , kızı Çimen’i ayrılması için ikna edemeyince Kıvılcım ve Ömer devreye girdi.  Gökhan’la yüzleşen Çimen, annesinin desteğiyle evine geri dönerek ilişkiyi bitirdi. Fatih, Nilay’dan;  Doğa’nın Giray’la yeni bir ilişkiye başladığını öğrendi. Fatih’in bu duruma verdiği tepki Görkem’le büyük bir tartışma yaşamasına neden oldu. Fatih, Doğa’yı takip etmesi için Yusuf’u görevlendirdi. Bu durumu fark eden Doğa, Giray’ın şirketine giderek Nilay’ın başlattığı oyunu sürdürdü. Zamanında çocukları Fatih ve Nursema’nın boşanmasını isteyen Pembe istedikleri gerçekleşse de mutlu olmadığını dile getirdi. Yeni gelini Görkem’den memnun olmayan ve Nursema’nın mutsuzluğuna üzülen Pembe kara bulutları dağıtmak için Abdullah’a doğum günü kutlaması hazırladı. İlişkisini gizli saklı yürüten Abdullah’a,  Alev de sürpriz yaparak bir kutlama gerçekleştirdi. Abdullah, Pembe’nin sürprizine ise sert tepki vererek tüm ailesini şaşırttı. Bir şirketin davetinde Ömer ve Alev karşı karşıya geldi. Ömer’in tavrından rahatsız olan Alev’in, Abdullah’la birlikte yaşadığını Ömer’e itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu. 

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 61. Bölüm 2.Tanıtımı;

https://youtu.be/HUggnhibCYw

Yorumlar (0)