Can Yaman yeni bir dayanışma girişimi başlattı

ÖZEL HABER 27.02.2023, 15:36 28.02.2023, 13:45
Can Yaman yeni bir dayanışma girişimi başlattı

Geçen hafta El Turco dizisinin çekimlerini tamamlayan Can Yaman, İtalya'da kurmuş olduğu derneği Can Yaman for Children ile yeni bir dayanışma projesi başlatıyor.

Oyuncunun Instagram profilinde yaptığı uzun bir paylaşımla tüm detayları anlatan yeni bir dayanışma projesini duyurdu. “Break the Wall Tour” 10 Mart'ta başlayacak. Duyuruda “Gençler, sağlık personeli ve sektördeki uzmanlar arasında ergenlerin gerçek ihtiyaçlarını ve sorunlarının doğasını daha iyi anlamalarını sağlayacak toplantılar düzenlenecek. Amaç, günlük hayatın zorluklarıyla hafifçe, zekice ve farkındalıkla yüzleşmelerine ve üstesinden gelmelerine yardımcı olmaktır. Turun amacı, rahatsızlıklarından kaçmak için arkasına saklandıkları sessizlik ve yalnızlık "duvarını yıkmaktır". Farklı ve daha kapsayıcı bir dünya mümkün ve gelecekleri, asla tecrit yoluyla değil, karşılaşmalar ve değiş tokuşlarla inşa ediliyor. Can Yaman'ın BREAK THE WALL TURU ile vermek istediği gerçek ve somut mesaj bu" idadeleri kullanıldı.

Gelirin bir kısmının ise Türkiye'de depremzedelerin yakınlarına psikolojik yardımda bulunmayı taahhüt edecek kuruluşlara bağışlanmasına karar verildi. 

Yorumlar (2)
Birsen Aydoğan 1 yıl önce
Yuce gönüllü guzel Can Yaman yolu bahti acik olsun. Onu karalamaya çalisan insan musfettelerinin ondan oğrenecegi çok insanlik dersi var. .
Shole nasrollahi 1 yıl önce
#CanYaman helal olsun beee guzel evlat