"Yeni Bir Ev" çok yakında Star’da!

TV 03.09.2020, 11:27 03.09.2020, 16:21
"Yeni Bir Ev" çok  yakında Star’da!

Star’da yeni sezon sürprizle başladı. Sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği Yeni Bir Ev isimli yarışma programıyla hayaller gerçek oluyor ve büyük ödül için kıyasıya bir yarış başlıyor. 

Yakında seyircisi ile buluşacak olan Yeni Bir Ev, zevkine güvenen çiftleri ev sahibi yapıyor. Her hafta beş çiftin yarışacağı programda, hayalleri süsleyen dekorlar, gerçeğe dönüşecek. Başvuruların başladığı ve yarışmacıların seçildiği Yeni Bir Ev, yakında Star’da ekrana gelecek.

En beğenilen dekoru tasarlayan çift, büyük ödül için yarışmaya hak kazanacak ve final haftasına gitme hakkı kazanacak. Haftanın kazananı olan çift, ya 10 bin TL kazanarak yarışmaya veda edecek ya da diğer dört haftanın kazananıyla büyük finaldeki ’ev’ ödülü için yarışacak.

Çiftler, hem tasarım zevklerini hem de aralarındaki uyumu bu yarışmada ortaya koyacak. Mobilya alışverişinden tadilata, aksesuar seçiminden perde ve halı alımına kadar pek çok görevi kendileri yapacak olan çiftler, kısıtlı zaman ve bütçe ile harikalar yaratacak.

Yorumlar (0)