"Acun da şimdi duyacak, TV8'i ben alacaktım!"

MAGAZİN 04.09.2020, 11:37 05.09.2020, 09:30
"Acun da şimdi duyacak, TV8'i ben alacaktım!"

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Jülide Ateş ile 40"ın konuğu oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Sayan programda verdiği şaşırtıcı cevaplarla gündeme geldi. 

Jülide Ateş'in "Seda Sayan neden kendi TV kanalını kuramadı?" sorusuna Sayan'ın yanıtı şöyle oldu: "Belki bunu Acun da şimdi ilk defa duyacak; Acun’un aldığı kanalı önce ben alacaktım! Acun çok zeki bir adam, Acun’un bir kanalı alması çok daha akıllıca ve yönetmesi daha kolay neden; çünkü Acun’un elinde formatlar var.

Kendini update eden, yetiştiren, dünyayı takip eden inanılmaz zeki bir adam Acun. Acun Ilıcalı, benim gördüğüm televizyoncuların içindeki en zeki adamlardan biri. Ben alsaydım zarar ederdim, onun için vazgeçtim. Acun hak etti de, ben onu hep alkışladım, alkışlıyorum. Ben iyi ki almamışım zarar ederdim! Batacaktım, 3 tane evim var onlar da gidecekti!"

Sanatçı "Reyting uğruna kadına şiddeti savundunuz mu?" sorusuna ise "Asla! Göbeğim çatladı bunları anlatana kadar. O dönem yaptığım program magazin programı değildi. Programıma çıkardığım eşini öldüren o adam şiddetin ortasında büyüyen bir kadın olarak bunu yapmam mümkün mü?

Ben orada bu adamı iyi tanıyın bu adam evlenmek istiyor, yüzünü görün diye çıkardım. Ben programımda şiddet uygulayan bir adamı, övmem magazinleştirmem mümkün mü? Aklından zoru olması lazım! Çok insanın da yüzüne tükürüp gönderdiğim oldu." dedi. 

Yorumlar (0)