Acun Ilıcalı ile Mehmet Yalçınkaya arasında kriz!

MAGAZİN 22.08.2022, 17:03 23.08.2022, 12:08
Acun Ilıcalı ile Mehmet Yalçınkaya arasında kriz!

TV8’de yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye’de sular durulmuyor.  Mehmet Şef ile Acun Ilıcalı arasında kriz çıktığı iddia edildi. MasterChef’te 18 kişilik ana kadronun belirlenmesine kısa bir süre kala yarışmalara sert tavırlarıyla gerek tabak fırlatmak gerek yarışmacıyı dışarı çıkarmak gibi hareketleriyle ön plana çıkan Mehmet Şef ile Acun Ilıcalı arasında yeni bir krizin yaşandığı öne sürüldü. 

İddialara göre Acun Ilıcalı ile Mehmet Yalçınkaya arasında yaşanan krizde Mehmet Yalçınkaya Acun Ilıcalı’ya rest çektiği de ortaya atılan iddialar arasında.

Yarışma programının son bölümünde sürekli yarışmacıları uyaran Mehmet Şef bir kez daha uyarıda bulunarak eleme için yarışan isimlere tarif vermeyin dedi. Ancak bu uyarısına rağmen Mehmet Şef, Çağatay’ın bir başka yarışmacıya tarif vermesine daha fazla dayanamadı ve isyan etti. Üst üste uyarı alan Çağatay’a en sonunda Mehmet Yalçınkaya çok fena patladı Çağatay’a sert bir dille “Seni 5 kere uyardım değil mi? Tarif vermeyelim arkadaşlara diye defalarca kez söyledim! Alalım seni dışarı, çık dışarı” diyerek yarışmacıyı dışarı yolladı. 

İddialara göre Acun stüdyoda olanları duydu ve Mehmet Şef'i aradı. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Acun Ilıcalı, Mehmet Şef'in yarışmacıya sert davranmasını ve dışarı yollamasına sinirlendi ve Mehmet Yalçınkaya'ya üstü kapalı ayar verdi. 5 sezondur Masterchef jürisinde olan Mehmet Şef'in ise bu ayara çok bozulduğu ve ikilinin arasının şu sıralar açık olduğu yine konuşulanlar arasında.

Yorumlar (0)