Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu aşkını kim bitirdi?

MAGAZİN 30.12.2022, 08:47 31.12.2022, 10:11
Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu aşkını kim bitirdi?

Magazinin en gözde çiftlerinden Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun ayrıldığı iddia edildi. Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Üstündağ'ın iddiasına göre Yazıcıoğlu, sevgilisinin Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'le samimi görüntülerinden rahatsız oldu. Tartışmanın ardından birlikte yaşadıkları evi terk etti.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun çok yakın arkadaş olduğu biliniyordu. İkili dizide çok yakıştırıldığı için dedikodular çıkmıştı.

Afra Saraçoğlu'nun doğum günündeki bu görüntüler de çok konuşulmuştu. Ancak Mert Ramazan Demir ile Mert Yazıcıoğlu da yakın arkadaşlar.

Hatta üç ismin arasından su sızmıyordu. Akif Yaman'ın iddiasına göre ise ayrılığın nedeni Mert Ramazan Demir değil. İkilinin ayrılma nedeni Afra'nın değil Mert'in rol arkadaşı çıktı.

Dünya ile Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahneleri ile çok konuşulan Hafsanur Sancaktutan ile Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu ile rol almıştı. Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan'ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Hatta birkaç hafta önce de Hafasanur Sancaktutan sevgilisinden ayrıldı. Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan birlikteydi. İkili çok yeni ayrılık kararı aldı. Bu ayrılığın ardından Mert Yazıcıoğlu ile aşk iddiaları da güçlendi. Taraflardan henüz bir açıklama gelmedi. 

Yorumlar (0)