"Ağlamaktan bıktım, komedi yapmak istiyorum"

MAGAZİN 01.04.2021, 12:26 01.04.2021, 13:08
"Ağlamaktan bıktım, komedi yapmak istiyorum"

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümüne oyuncu Nurgül Yeşilçay, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Kariyerinde 22 yılı geride bırakan oyuncu, bu zamana kadar yer aldığı bütün işlerin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu anlatırken, “Benim ilk sinema filmim Eğreti Gelin’di. Bugün yeniden hangi seti yaşamak istersin deseler Atıf Yılmaz’ın setini bir kez daha yaşamak isterim kesinlikle. Çalıştığım bütün yönetmenlerden çok şeyler öğrendim, hepsinin yeri bende ayrıdır. Unutamadığım şeylerden bir tanesi de Almanya’da film çekme pratiği aslında. Yurt dışında başka setlerde de bulundum ama Alman disiplini ve dakikliği diye bahsedilen kavramı film çekimi esnasında birebir yaşadım. Delilik gibi bir şey.” ifadelerini kullandı.

Kariyerine bugünden baktığında şu rolü oynamak isterim diyeceği spesifik bir rol bulunmadığını da belirten güzel oyuncu, “Sadece ağlamaktan yoruldum artık biraz, komedi yapmak istiyorum.” itirafında da bulundu.

Yorumlar (0)