Ahu Sungur: "Tek motivasyon kaynağım sevgi"

MAGAZİN 01.07.2022, 14:37 01.07.2022, 14:53
Ahu Sungur: "Tek motivasyon kaynağım sevgi"

Gerçek hayattaki hikayelerin anlatıldığı ve izleyicilerin ilgiyle takip ettiği 'Bir Şansım Olsa', 4. sezonuna kan değişikliğiyle giriyor. Programın yeni sunucusu oyuncu Ahu Sungur  yarından itibaren her cumartesi ve pazar günleri saat 13.00'da Show TV'de izleyiciyle buluşacak.

Ahu Sungur Habertürk'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. "Gerçek hikayelerle ikinci bir şansı isteyenlerin yaşadıklarını konu alan bu programa siz konuk olsaydınız, ne ya da kim için ikinci bir şans isterdiniz?" sorusuna "Benimki biraz imkansız olurdu çünkü ben yıllar önce vefat eden babacığımı son bir kez görmeyi isterdim. Ona son kez sarılmak, öpmek… Şükürler olsun yaşarken çok söyledim onu çok sevdiğimi ama sevdiğiniz birini kaybettiğinizde her şeyin yetersiz kaldığını hissediyorsunuz.

Zaten programda da en çok anne ve babalarla olan hikayeler beni derinden etkiliyor. Bence sağlıkla nefes aldığımız her gün sevdiğimiz ve bizi seven insanların kıymetini bilmeliyiz. Ve onlara onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemeliyiz. Benim sevgiye zaafım var. Tek motivasyon kaynağım sevgi. Çocukluğumdan beri hep böyle oldu. Bunun dışında isteyeceğim bir şans yok herhangi birinden ya da hayattan. Harika bir ailem var. Kalplerini kırmadım, incitmedim. Bu benim hayattaki en büyük şansım ve ödülüm." yanıtını veri. 

Yorumlar (0)