Akın Akınözü baba rolüne nasıl hazırlandı? 

MAGAZİN 01.02.2022, 17:00 02.02.2022, 13:13
Akın Akınözü baba rolüne nasıl hazırlandı? 

Star'da yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolleri paylaşan Akın Akınözü, diziyi, canlandırdığı Cemal karakterini ve set arkasında yaşananları NTV'ye anlattı.  Oyuncu Cemal'i "Cemal; aşkı erken bulan ama değerini, ağır bedeller ödeyerek geç anlamak zorunda kalan bir adam." olarak tanımladı. 

"Cemal’e hak veriyor musunuz? Siz onun gibi bir duruma düşseydiniz ne yapardınız?" sorusuna "Cemal’e hak vermiyorum ama onu anlamaya çalışıyorum. Ben aynı duruma düşsem ne yapardım sorusu benim bu projeyi kabul etme sebebimdir. Çocuğum olmamasına rağmen, 2 aylıkken  sahiplenip 4 senedir baktığım köpeğimi arkamda bırakma düşüncesine bile katlanamıyorum. Ama Cemal, Akın gibi bütün ailenin el üstünde yetiştirdiği tek çocuk değil, Cemal yetim bırakılmış bir çocuk. Umarım ben Cemal’e, ailemin ve mevcut ilişkimin bana kattıklarıyla, asıl değerin ne olduğunu ve ne için savaşmak gerektiğini öğretebilirim." yanıtını verdi. 

"3 Çocuklu bir babayı oynuyorsunuz. Bekar biri olarak baba rolüne nasıl hazırlandınız?  Kendi babanızdan ya da ilham aldığınız başka isimler oldu mu?" diye sorulan oyuncu "Babalığı tattığım en yakın duygu, köpeğim Archie ile kurduğum ilişki oldu. Fakat ben bu projeyi, tek çocuk olarak, aileme ve özellikle babama yüklediğim anlamları çözümlemek için kabul ettim. Çocukların beklentileri, babaların sorumluluğuymuş. Bu ikisinin kesiştiği yerdeki çatışma da kaderin oyunuymuş. Çocuk oyuncularla çalıştığım anlar, bu kesişimi en yoğun yaşadığım yerler. Yıldırım ve Barlas’ın sınır tanımaz oyun dünyalarında, benden duydukları beklentiye ayak uydurmak ve çekmemiz gereken sahnenin sorumluluğunu yerine getirmek arasında gidip geliyorum." dedi. 

Yorumlar (0)