Alp Navruz'dan ihanet iddialarına yanıt geldi!

MAGAZİN 19.10.2022, 09:19 20.10.2022, 11:03
 Alp Navruz'dan ihanet iddialarına yanıt geldi!

Ada Masalı adlı dizide tanışıp, roldeki aşklarını gerçek hayatlarına da taşıyan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşıyordu ve geçen günlerde ayrılarak yollarını ayırdı.

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan’dan ayrıldıktan sonra ortaya atılan ihanet iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yürek Çıkmazı dizisiyle yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Navruz; "Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği böylesine kulaktan dolma haberlerini arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim.

Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek istedim ki, her ilişki zamanında yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgili ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi saygı aile bilincine ve temiz bir vicdanına sahip olması dileğiyle… Saygılarımla…”

Yorumlar (0)