Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı sette buldu!

MAGAZİN 08.09.2021, 10:07 09.09.2021, 08:09
 Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı sette buldu!

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı'nda rol alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın set aşkı gerçek olduğu öne sürüldü. İddialara göre; bir süredir birlikte olan çiftin, tüm tatil günlerini gizli gizli birlikte geçiriyor.

Hürriyet'in haberine göre; 'Ada Masalı' dizisinde aşık bir çifti canlandıran Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlamış. Bir süredir sosyal medya hesaplarında sarmaş dolaş pozlar veren ikili, aralarındaki aşkı inkar ediyordu. Ancak iddialara göre; aşk çoktan bacayı sarmış.

Çalıştıkları dizinin bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için ilişkilerini gizli tutan sevgililer, Seferihisar’da devam eden çekimlerde sete ara verildiği günleri, ekipten habersiz birlikte geçirmeye başlamış.

Ağustos sonunda yakın arkadaşları olan bir çiftle tekneye binerken görülen ikilinin, geçtiğimiz hafta sonunu da Alaçatı’da baş başa vakit geçirdiği iddia edildi. Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan çifti, ilişkilerini daha ne kadar gizleyecek bilinmiyor.

Yorumlar (0)