“Annem olduğunu iddia eden bir hayranım oldu”

MAGAZİN 06.05.2022, 15:09 06.05.2022, 15:28
“Annem olduğunu iddia eden bir hayranım oldu”

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu başarılı müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç oldu. 

Oğuzhan Koç, müzik kariyerinin başlangıcından ilginç hayran anılarına, çocukluk hikayelerinden kişisel tercihlerine kadar sorulan soruları samimiyetle cevaplayarak yüksek tempolu bir program yaşattı. 

Koç, “Fan’larınla yaşadığın ilginç bir olay var mı?” diye soran İbrahim Selim’e “Üç Adam çektiğimiz zamanlarda bir gün bir hanımefendi valizle TV8 stüdyolarının içine girip ‘Ben Oğuzhan’ın annesiyim’ demiş. Güvenlikten itibaren ‘Ben Oğuzhan’ın annesiyim’ diyince tabii herkes kapıları açıp, içeriye almış. ‘Oğuzhan Bey anneniz geldi sizi bekliyor’ dedikleri için ben de panik yapıp hızlı hızlı gittim kulise. Kulise girdiğimde valiziyle oturan bir hanımefendi ile karşılaştım.

Eser ile İbrahim de hanımefendinin yanında oturmuş ve onları da annem olduğuna ikna etmek üzere. Yani çok doğru bir zamanda girmişim. Tam ben içeri girerken Eser çekti kenara beni ‘İçeride biri var’ dedi ‘Evet var dedim’ o da ‘Annen olduğunu söylüyor’ dedi, ben de ‘Olmadığını söylesenize’ dedim. Onlar da ‘Çok ısrarcı ve biz bozamıyoruz hanımefendiyi o yüzden sen şuan içeri girme’ dediler. Neyse sonra bir şekilde durumu hallettiler ama anladık ki hanımefendinin biraz coşkun bir fan mertebesinde olduğunu öğrendik.” cevabını vererek bir hayranıyla ilgili oldukça eğlenceli anısını İbrahim Selim ve stüdyodakilerle paylaştı.

Yorumlar (0)