Arif Verimli'den şaşırtan açıklama

MAGAZİN 29.03.2022, 11:55 30.03.2022, 10:21
Arif Verimli'den şaşırtan açıklama

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yorumculuğundan ayrılan ve o dönem, kimseye karşı bir kırgınlığı olmadığını belirten Arif Verimli adeta ateş püskürdü. Müge Anlı'yı ve aynı programda yorumculuk yapan Şevki Sözen'i hedefine koyan Arif Verimli, her iki isim için şoke eden açıklamalarda bulundu.

Arif Verimli geçtiğimiz sezonlarda Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yorumculuğunu bırakmıştı. Verimli'nin hem Müge Anlı hem de Şevki Sözen ile sorunlar yaşadığı hatta kırgın olduğu öne sürülmüştü. O dönem bu iddiaları yalanlayan Arif Verimli, katıldığı bir YouTube programında bu iddiaları doğruladı.

Verimli kırgınlığını belirterek, "Evet kırgınım. Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum. Ve Müge'nin de bu hareketi destekleyen arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim." ifadesini kullandı.

Şevki Sözen hakkında da konuşan Verimli, "Şevki Bey, biraz değil her gün alanıma giriyor. Rica ettik, tartıştık. Hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi. "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." dedi.

Yorumlar (0)