"Arka Sıradakiler yapılsa yine izlenir"

MAGAZİN 19.03.2022, 10:00 21.03.2022, 09:25
"Arka Sıradakiler yapılsa yine izlenir"

Hülya Koçyiğit, TRT-2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar”da konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Pelin Akil oldu.

Şu sıralar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle ekranlarda olan Pelin Akil, dönem işlerinin kendisinin çok heyecanlandırdığını söyledi. Dizi için at biniciliği dersleri alan Akil ‘’Hala ders alıyorum. Eğitimin sonu yok. Bu rol bana ilk geldiğinde, dönem işlerini de sevdiğim için çok heyecanlandım. O kostümleri ilk giydiğimde aynada kendime baktım ve ‘’Bu ben miyim, neler çıkacak acaba?’’ dedim. ’Tarih öğrenmek için sadece filmler ve diziler yeterli değil. Gerçekleri yansıttığı sürece tarihi dizilerin, hem iyileştirme hem de bir şeyler öğrenme anlamında çok önemli olduğunu düşünüyorum’’ dedi.

Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Pelin Akil ‘’Çok başarılı bir işti. Gerçekten arka sıradaki çocukların hayatlarını anlatan bir hikayesi vardı. Yine yapılsa yine izlenirmiş gibi geliyor. Çünkü bu hikayeler devam ediyor. Arka Sıradakiler’den sonra kaç tane iş yaptım, hala Zehra diyorlar’’ dedi. 

Yorumlar (0)