Arto'dan, Can Yaman'a yakışıksız sözler

MAGAZİN 06.05.2021, 11:28 07.05.2021, 11:14
Arto'dan, Can Yaman'a yakışıksız sözler

Sandokan projesi için uzun bir süredir İtalya'da bulunan ünlü oyuncu Can Yaman, gönlünü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'ya kaptırmış, ikilinin bu aşkı Türkiye ve İtalya'da sürpriz aşk olarak yorumlanmıştı.

Geçen hafta ise İtalyan basınında yer alan bir haber epey yankı uyandırdı. Spikerin İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüşürken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Diletta Leotta sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı. Basında yer alan fotoğrafların eski olduğu ortaya çıktı. 

Can Yaman cephesinden henüz konuyla alakalı bir açıklama gelmese de sevgilisinin paylaşımlarını beğenmeye devam etmesi oyuncunun dedikodulara kulak asmadığını gösteriyor. 

Türk basını ise fotoğraflar eski olmasına rağmen Can Yaman'a yüklenmeye devam ediyor. Söylemezsem Olmaz programında bu konu yeniden masaya yatırıldı. Program sunucuları sivri dilleriyle Can Yaman'a olay sözler söyledi.

Arto açıklamasında "Ben bir erkek olarak böyle bir açık ilişkiyi kabul etmem. Benim adım on yıl boyuncu boynuzlu diye çıkar. Boynuzlu..." dedi. Serengil ise "Boynuzlu olmak mı boynuzu takmam mı daha aşağılıkça" diye sordu. Serengil açıklamasının devamında "Boynuzlu kadın kazanıyor mu diyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)