Aşıklar şehrinde evlendiler

MAGAZİN 14.08.2022, 12:59 15.08.2022, 14:40
Aşıklar şehrinde evlendiler

Aşkları 7 yıl önce dizi çekimleri sırasında İtalya’da başlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun merakla beklenen düğün töreni Verona Villa Rizzardi’de gerçekleşti. 

Oyuncu Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in 7 yıl önce İtalya’da başlayan aşkları dün akşam Verona’da gerçekleşen özel düğün töreniyle taçlandı. Geçtiğimiz ay Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da aile arasında gerçekleşen nikah töreninin ardından, Shakespeare’in ünlü eseri Romeo ve Juliet’in destansı aşkının yaşandığı Verona’da Villa Rizzardi’de ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı düğün töreniyle evlendi.  Serkan Çayoğlu Levon Kordinciyan imzalı beyaz frak tercih ederken, Özge Gürel Vakko Couture ve ünlü gelinlik tasarımcısı Galia Lahav tarafından kendisi için özel tasarlanan iki özel gelinlikle göz kamaştırdı. Çift not king love şarkısında ilk dansını etti. Düğün töreninin fotoğraflarını ünlü fransız fotoğrafçı Nicolas Gerardin çekti.

Düğün törenine oyuncu Pelin Karahan, Ahmet Kural, Aybüke Pusat, Nihal Işıksaçan, Zuhal Acar, yapımcılar Ali ve İnci Gündoğdu, aileleri ve yakın arkadaşlarının yer aldığı 50 davetli katıldı. İtalya’nın ünlü grubu Smoma’nın performansı ile başlayan gece, ünlü DJ David Şaboy’un performansıyla devam etti. Düğününün yapılacağı mekanı öğrenen hayranları ise kapıda Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu görebilmek için saatlerce bekledi. Çift davetlilere düğün hediyesi olarak KAÇUV’a bağıştı bulundu, ayrıca WWF’den Koala ve kutup ayısı evlat edindi.

Yorumlar (0)