Aşk kanıtı fotoğraf mahkemelik oldu

MAGAZİN 14.06.2022, 11:37 15.06.2022, 10:39
Aşk kanıtı fotoğraf mahkemelik oldu

Ebru Gündeş'in Iraklı zengin iş insanı Rassan Khoshnaw aşk yaşadığı haberleri geçen haftalarda büyük ses getirmişti. Magazin kulislerinde konuşulan aşk dedikoduları hakkında Ebru Gündeş sessiz kalırken, Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw, ünlü şarkıcının hiçbir sahnesini kaçırmıyor, onu hep en ön masadan izliyordu.

Sonunda Ebru Gündeş ile sevgilisi Rassan Khoshnaw'dan sarmaş dolaş aşk pozu geldi. Ancak fotoğrafın kim ya da kimler tarafından sızdırıldığı ortaya çıkmadı. Rassan Khoshnaw İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak medyaya servis edilen haberlerle ilgili harekete geçti.

Rassan Khoshnaw avukatı Ümit Kızıldağ aracılığıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvurduğu dilekçesinde müvekkilinin haksız ve hukuksuz bir şekilde saldırıya uğrayarak kişisel verilerinin ele geçirildiğini iddia etti.

Medyaya servis edilen fotoğrafta iki arkadaş olarak fotoğraf çekildiği anlatılan dilekçede, söz konusu fotoğrafın telefonu dışında başka bir yerde bulunmadığını, fotoğrafın nasıl ele geçirildiği konusunda iş insanının özel siber güvenlik uzmanları ve hackerlerin çalışma sürdürdüğü ifade edildi. İlk incelemelere göre Rassan Khoshnaw'a ait telefon ve bilgisayarına illegal gruplar tarafından saldırı yapıldığı belirtildi.

Özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiği anlatılan dilekçede medyada Ebru Gündeş ile ilişki yaşadığı üzerine çıkan haberlerin erişime engellenmesi talep edildi. Söz konusu içeriklerin kaldırılmadığı takdirde iş insanının maddi manevi zarara uğrayacağı anlatıldı.

Söz konusu itiraz dilekçesini inceleyen nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği illegal kişi veya grupların zarar vermek kastıyla hareket ettiğini bu nedenle özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiği belirtilerek haberlerin erişime engellenmesine karar verdi.

Yorumlar (0)