Aşk sorusunu Halil Cibran sözüyle yanıtladı

MAGAZİN 08.02.2022, 09:49 09.02.2022, 09:41
Aşk sorusunu Halil Cibran sözüyle yanıtladı

All dergisine röportaj veren Ebru Şahin, samimi açıklamalarda bulundu. 

Oyuncu “Küçük yaşta hayatı tanımak zorunda kaldım. Bu da bana mücadele etme azmi ve pes etmeme gücü verdi. Kendi ayaklarımın ağırlığımı taşıması beni büyüttü. Mücadeleci, özgür ruhlu, hoşgörülü ve hassas teraziyim. Ne var ki, detaycılık ve ketumluğum devreye girince bazen içinden çıkılmaz bir çatışma ortamı doğabiliyor.” dedi. 

“İnsanların hayatınıza müdahil olma çabaları zaman zaman baskı altında bırakıyor. Yüzeysel çevrelerin yapaylığı beni çok yoruyor. Sanal ve sosyal duygu dolandırıcığına karşı kendi filtlerimi oluşturuyorum.” diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Genel olarak hep pozitifi aramaya, her durumdan bir doğru çıkarmaya meyilliyim. Ama her şeyin, herkesin hırsa, güce ve kötü niyete dönüştüğünü görmek üzüntü verici. Evrene karşı kendimi borçlu ve mahçup hissediyorum.”

Şahin, “İlişkinizde navigasyon daima aynı rotayı mı gösteriyor?” sorusuna “Ve aşkta rota belirleyeceğinizi sanmayın. Layık bulursa şayet aşk size rota belirler” diyerek Halil Cibran’ın sözleriyle cevap verdi.

Yorumlar (0)