Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması!

MAGAZİN 21.12.2023, 10:35
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'ten Gülse Birsel açıklaması!

Türk sineması onuruna SİNEGED (İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği) tarafından düzenlenen 'Yeşilçam’dan Bugüne Türk Sineması Ödül Töreni', önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' rolüyle tanınan, uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Vural Çelik de törenine katılan isimler arasındaydı.

Oyuncu, basın mensuplarının "Gülse Hanım'la sizi tekrar aynı projede görebilir miyiz?" sorusuna cevap verdi. "Tabii ki olabilir. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya." dedi. 

"KOMEDİDE BİR AVUÇ İNSANIZ"

Milliyet'te yer alan habere göre; 2007 yılında vizyona giren 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' filmiyle ödül alan Vural Çelik, "Komedide zaten bir avuç insanız. Bu küslük benim meslek hayatıma zarar verdi mi? Hayır. Güneşi balçıkla sıvayamazsın" ifadelerini kullandı.

Bir döneme damga vuran dizide beş sezon boyunca oynayan Vural Çelik, katıldığı TV programında, dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'i kastederek, "Bir kişiye teşekkür etmiyorum" demişti.

Yorumlar (0)