Babası trafik kazasında ölen Özge Ulusoy'dan davaya dair çarpıcı açıklamalar

MAGAZİN 18.02.2023, 03:42
Babası trafik kazasında ölen Özge Ulusoy'dan davaya dair çarpıcı açıklamalar

Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu 73 yaşında hayatını kaybeden Haydar Ulusoy'un ardından kazayla ilgili dava sürecini başlatan ve her fırsatta da davanın takipçisi olacağını söyleyen Özge Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden davanın seyrine dair paylaşımlarda bulundu.

Davaya bakan savcıya çağrıda bulunan Özge Ulusoy, yaptığı paylaşımda adaletten ayrılınmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Ulusoy yaşanan süreçte kendisine yanlış gelen konuları şu sözlerle paylaştı: Savcı Yusuf sana sesleniyorum: Rahmetli lehine delil toplamadan görüntüleri izlemeden niye dosyayı apar topar bilirkişiye gönderdin? Niye sadece sanık lehine olan delilleri dikkate aldın? Sonrasında uzun bir izne çıktın!

Sanığın ve yalancı şahitlerin neden yönlendirildiğini veya ifadelerinin yumuşatılmaya çalıştığını anlamamakla beraber tekrar söylüyorum! Herkes duysun! Yalancı için yalan söyleyen de onun kadar hatta ondan daha da  suçludur. 

Bu kişi kim olursa olsun! Ben bu işin peşini bırakmayacağım, her kim görevini kötüye kullanırsa onun da hak ettiği cezayı alması için uğraşacağım. Bunu yapanları da herkesin bilmesini sağlayacağım!

Türk adaletinin görevi kurallara uyanı korumak ve uymayanı cezalandırmaktır! Bunun din, dil, ırk, mezhep, yaş, cinsiyet ayırmaksızın yapılması gerekir.

Yorumlar (0)