"Beklenileni değil, kendi seçimlerimi yaptım"

MAGAZİN 08.10.2020, 16:53 09.10.2020, 12:32
"Beklenileni değil, kendi seçimlerimi yaptım"

Kanal D’de ekrana gelen ‘Yeni Hayat’ dizisinde Adem karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu, Milliyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Oynadığı her rolün hakkını veren Çayoğlu izleyici karşısına hep bambaşka karakterlerde çıkmasıyla ilgili şunları söyledi "Hayalleri olan bir oyuncu olarak benim için ne kadar farklı olursa o kadar iyi, çok şey öğrenirim, hem kendime hem işe dair bu kısım mesleğin en güzel tarafı. Bu bir seçim."

Oyunculukta şimdiye kadar aldığı en cesur kararın kariyerinde kendisinden beklenileni değil de, kendi seçimlerimi yapmak olduğunu belirten oyuncunun hedefleri arasında uluslararası projelerde yer almak var. 

Çayoğlu bunu şu sözlerle ifade ediyor; "Uluslararası bir projenin içinde olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım var zaten. Uzun vadede sadece oyunculuk tarafında değil, yapım kısmında da da olmak istiyorum. Kariyer meselesinde işin birçok dinamiğinden anlayan ve birçok alanında var olan biri olmayı diliyorum, o üretim süreci beni meraklandırıyor."

Yorumlar (0)