Beren Saat'ten aşk dolu paylaşım

MAGAZİN 02.02.2021, 09:51 03.02.2021, 09:19
Beren Saat'ten aşk dolu paylaşım

Boşanmanın eşiğinden dönen ve birlikte geçirdikleri pandemi sürecinde evliliklerindeki sorunları aşmayı başaran Beren Saat ile Kenan Doğulu, şimdi ikinci baharlarını yaşıyorlar.

Aralarındaki buzları eriten çiftten Beren Saat hem eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıl dönümünü hem de yakın dostu Belçim Bilgin'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Saat paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Belcim bir yas daha guzellesmis, hayat unutulmaz anilarimiza eklenecek iki gün hediye etmisti bize kutlamak icin. Yillar once bu gece; @belcimbilgincom ve @ayferdonmez gelip beni alip Kenan’la ilk kez sohbet edecegimiz ve birbirimizin numaralarini alacagimiz partiye gitmeye Aykut’un dogumgununu kutlayacagiz diye ikna etmisti.

Sonrasi ask, sonrasi dostlardan kurulu aile... Hayat hic de kolay olmayan bir sinava aldi hepimizi ama kutlanmasi gerekenleri de unutmamali. Magnetik organizasyonunuza nasil tesekkur etsek az @iremsent ve @selimcancelik Yeni yasin en unutulmazlarindan olsun canim Belcim, her sey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdigin sarkilari söyleyerek varligini kutluyoruz @aykutcomertcom , hisset titresimlerimizi; eskitemedigimiz esprilerine attigimiz kahkahalarimizi... 9. yilimiz kutlu olsun oyun arkadasim, hayat arkadasim, studyo arkadasim Kuincy...

Yorumlar (0)