Berk Cankat senaristlere ateş püskürdü!

MAGAZİN 24.06.2021, 13:28 25.06.2021, 11:46
Berk Cankat senaristlere ateş püskürdü!

En son Bir Deli Rüzgar dizisiyle ekranda olan oyuncu Berk Cankat, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Senaristlere olan öfkesini dile getiren Cankat şu cümleleri kurdu: "Yazmayın kardeşim. Böyle yazacaksanız eğer yazmayın! Hatta siz toplum içine de karışmayın çünkü bu düşünce yapısıyla sizler çok tehlikelisiniz. Yaşadığınız dünyadan mı bihabersiniz? Yoksa yaşadığınız topraklarda gerçekleşenlerin hiçbirini umursamayacak kadar omurgasız mısınız? Yazdığınız çöpün daha 50.sayfası dolmadan kadına şiddet, aile içi taciz, hayvan katletme, kuma getirme ve daha nice çirkinliği normalleştirerek o yarım yamalak kullandığınız ana dilinizle çok güzel anlatmışsınız. Bravo."

2021’in yarısı olmadan 182 kadının katledildiğini belirten Cankat, "Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! kadincinayetlerinidurduracagiz.net ‘in verilerine göre 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

En çok bu konuların izlendiği için senaristlerin bunlar satıyor mantığıyla devam ettiğini belirten Cankat, "Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)