Boran Kuzum'dan Miray Daner'e jest

MAGAZİN 13.10.2020, 12:50 14.10.2020, 10:57
Boran Kuzum'dan Miray Daner'e jest

27 Ekim’de BluTV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi"de başrolü Nejat İşler ve Miray Daner'le paylaşan Boran Kuzum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Kuzum, Instagram hesabından rol arkadaşı Miray Daner'le fotoğraflarını paylaştı. Genç oyuncu paylaşıma "Yol arkadaşım. Bu kadar kısa zaman içinde seninle yeni bir hikaye anlatıyor olmak benim için şans. En savunmasız olabildiğimiz oyun alanımızda beni güvende hissettirdiğin için, her sahneyi varolanın çok üstüne çıkarmamızı sağladığın için ve her şeyden önemlisi eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim." notunu düştü. 

Daner ise Kuzum'a "Boran’ım.Benim canım.Ruhu özel,yüreği güzel yol arkadaşım.Yollarımızın bir kez daha kesişmiş olması benim için en büyük şans.En zor anlarda arkama her yaslandığımda şüphesiz orada olduğunu bilmek her zaman bana güç verdi.Konuşmaya gerek kalmaksızısın bakışlarınla her daim benimle konuştuğun,yaptığımız işe tüm inancınla yüreğini koyduğun ve bir kez daha bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki sen..." cümleleriyle karşılık verdi. 

Çok sayıda yorum ve beğeni alan paylaşıma hayranları "Sakın sevgili olup dostluğunuzu bozmayın" yorumu yaptı. 

Yorumlar (0)