"Bu adaletsizlik gözümü dolduruyor"

MAGAZİN 01.09.2020, 15:12 02.09.2020, 10:56
"Bu adaletsizlik gözümü dolduruyor"

Oyuncu Gonca Vuslateri, YouTube’da katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. 

Oyunculuk camiasında hiç affetmeyeceği insanlar olduğunu belirten Vuslateri, çok istediği bir projedeki rolü neden alamadığını şu sözlerle ifade etti:  “Bir kadın var onunla çok çalışmak istemiştim. Bana, ‘Senin çok ailevi sorun var, moralsizmişsin. Öyle dediler. Başrol oynayamazsın’ dedi.

İçimden ‘Ne diyor bu ya?’ dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum; ben 10 kişinin tecavüz ettiği bir geçmişe sahip olsaydım, onu mu söyleyecektiniz iş görüşmesinde. Bu adaletsizlik gözümü dolduruyor.”

Anne ve babasının ayrılığının onu çok etkilediğini belirten oyuncu anne ve babasının okumuş insanlar olmalarına rağmen, bu duruma gelmelerini de sorguladı ve şunları söyledi: “Çok huzurlu bir aile ortamı değildi bizimki. Çok okumuş bir anne ve babadan hiç beklenmeyecek şiddet performansı.

Zaman geçince sonuçta gazete okuyoruz ve etrafımızda binlerce şey yaşanıyor. Bir anda o bencillikten biraz geç olsa da çıktım. Devamlı kendimi hayatımı anlatıp, kendi hayatıma odaklıydım ama etrafımda bir sürü şey oluyordu. Biraz o tarafa odaklandım. ‘O pencereden yaşadıklarıma bakmam lazım’ dedim. Oyunculuğunda çok etkisi oldu bunda, vizyonumu geliştirdim.”

Yorumlar (0)