Bu ayın "Hadsiz"i Neslihan Atagül Doğulu

MAGAZİN 01.05.2021, 16:08 03.05.2021, 08:59
Bu ayın "Hadsiz"i Neslihan Atagül Doğulu

Neslihan Atagül Doğulu, okuyucularının hayatlarına dokunmak ve onlara ilham olmak hissiyatı ile hazırladığı ve 1 yıldır her ay düzenli yayınlanan digital dergisi Hadsiz‘in bu ayki konuğu oldu.

Her ay Türkiye dışında birçok ülkede de neredeyse 10 farklı dilde yayınlanan derginin ilk konuğu eşi oyuncu Kadir Doğulu idi. Bu zamana kadar oyuncu Tansel Öngel, kinetik heykel sanatçısı Server Demirtaş, oyuncu Yelda Reynaud, iletişimci Fem Güçlütürk gibi birbirinden farklı ve güçlü karakterlerle yaptığı röportajlarla farklı bir tarz yakaladı. Derginin Mayıs sayısının Hadsiz Konuğu ise Neslihan Atagül Doğulu oldu. Onbir sayıdır konuklarına kendisi sorular yöneltirken, bu kez dergi ekibinin kendisine yönelttiği soruları samimiyetle yanıtlayan başarılı oyuncu ‘’ en yazılası hadsizliğim kendime olan inancım...’’ diye belirtti.

Başarılı oyuncunun sahibi olduğu derginin her sayısında, günümüzden, kendi sektöründe başarılı, güçlü duruşlu ve hayata karşı hadsizlik yapmaktan çekinmeyen kişilerle Neslihan Atagül Doğulu’nun yaptığı röportajlara yer verilirken; ayrıca her sayıda ‘’Vaktinin Hadsizleri’’ başlığı ile yaşadıkları dönemde norm dışı davranan, kaplarına sığamayan ve nicelerine öncü olmuş kişilere de yer veriliyor. Bu zamana kadar bu köşede Müzeyyen Senar, Leyla Gencer, Sabahattin Ali, Zeki Müren gibi isimlere yer verilirken; derginin Mayıs sayısı ‘’Vaktinin Hadsizi’’ ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk oldu.

Birçok konuyla ilgili fikir ve düşüncelerini içtenlikle dile getiren oyuncu; kendi hayatında ona çizilen çizgileri nasıl aştığından, çocukken bu mesleğe nasıl başladığına ve bu yolculukta yaşadıklarına kadar her şeyi anlatırken bir sürü zorluklar yaşadığını ancak verdiği kararların arkasında durduğunu belirtip ‘’Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması ve bir hiç uğruna çabalıyormuşsun gibi hissettirmesi insanı çok üzen bir durum ama kendi içimde inandığıma her zaman tutundum ve inandığım da bana hep inandı... ‘’ diye ekliyor.

Yorumlar (0)