"Bülent Ersoy star ama ben de star üstü starım"

MAGAZİN 14.11.2020, 14:31
"Bülent Ersoy star ama ben de star üstü starım"

En son dünyaca ünlü fenomen Kylie Jenner’ın onu taklit ettiğini iddia ederek gündeme oturan Banu Alkan Posta'ya verdiği röpotajda iddialı açıklamalarda bulundu. 

Bülent Ersoy’la birlikte yeni bir projede yer alıp almayacağı sorulan Alkan "Yönetmen Mustafa Kotan’la görüştüm geçenlerde. Geçmişte yaptığımız program çok sevilmişti. Yeniden birlikte işler yapacağız gibi görünüyor. Format konusunu şu an benim açıklamam doğru olmaz." yanıtını verdi. 

"Bülent Ersoy’u çok seviyorum ama beni zorluyor." diyen oyuncu; "Kapris demeyelim ama ben bunu adlandıramadım. Zor bir kişilik. Bülent Ersoy star ama karşısında da star üstü star var bebeğim." dedi. 

"Çok iddialısınız her zaman. Bunları gerçekten inanarak mı söylüyorsunuz yoksa ilgi çekmek için mi böyle davranıyorsunuz?" sorusuna "Ben, gerçek olmayan bir şeyi söylemem. Türkiye sinemasının 100. yılında (2014) ‘Gelmiş Geçmiş Yaşayan En Güzel Kadın Ödülü’nü aldım. Ama ben bunun üzerine de çıkıyorum. Dünyada son yüzyılda Hollywood ve bütün dünyadaki güzel kadın oyuncuları içine de girerim." yanıtını veren Alkan'ın, "Türkiye’de sinema adına iyi şeyler yaptığınıza inanıyor musunuz?" soruna cevabı ise "Yaptığım 42 filme bakıyorum da benim gibi bir kadın dünyaya çok az gelir. O çok beğendiğimiz kadınları bugün Instagram sayesinde büyütüyoruz. Fakat benim her yaşımdaki halim aynı. Hâlâ gençliğimin zirvesindeyim. Her zaman bebek kalbimle hareket ediyorum. Şeffafım, gizlim saklım yok…" oldu.

Yorumlar (0)