Burak Deniz: "Mutlaka izleyin ve görün"

MAGAZİN 13.08.2020, 14:31 14.08.2020, 12:12
Burak Deniz: "Mutlaka izleyin ve görün"

Blu TV’nin özel yapımı Yarım Kalan Aşklar'ın başrol oyuncusu Burak Deniz, Episode Dergi için Özlem Özdemir'in sorularını yanıtladı. Başrolünü Dilan Çiçek Deniz'le paylaştığı diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

Oyuncu,"Senaryoyu ilk okuduğunuzda ilk düşünceniz, duygunuz ne oldu?" sorusunu şöyle yanıtlıyor: "Projeyi duymuştum ve heyecan verici olduğunu düşünmüştüm. Sonrasında iş yavaş yavaş bana geldi... Benim ona, onun da bana ne yapacağımızı merak ettim. Heyecan ve korkuyla karışık bir duygu. Aşk gibi..."

Canlandırdığı karakter için de Deniz, "Ozan idealist, tuttuğunu koparan bir gazeteci. Yine bir olayın üzerine giderken ölüyor ve sürpriz bir bedende yeniden hayat buluyor. Kimseyle paylaşamıyor gerçeği ama halletmesi gereken çok fazla şey var. Daha fazla ayrıntı veremem. Etkili bir senaryosu var; mutlaka izleyin ve görün," diyor. 

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizi geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatıyor. 

Yorumlar (0)