Burcu Biricik hayat hikayesiyle üzdü

MAGAZİN 25.08.2022, 14:17 26.08.2022, 12:30
Burcu Biricik hayat hikayesiyle üzdü

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Nalan Koroğlu' karakterine hayat veren Burcu Biricik, oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Empati' programına konuk oldu. 'Hayat Şarkısı' adlı diziyle şöhreti yakalayan oyuncu, özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri ilk kez anlattı.

Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan "Kardeşin için hayallerinden vazgeçer miydin?" sorusu üzerine hikayesini anlattı. Oyuncu, "Benim abim (Bekir Biricik) öyle bir şey yaptı... Bir tanem, ben o zaman okuyordum, abim liseyi bitirdi ve 'ben çalışmaya başlayayım' dedi... Çünkü 'Burcu'nun okuması lazım', o zaman annem, abim ve ben... O esnada okul dışında da çalışıyordum, cafede çalışıyordum, ajansa girdim ajansta çalışmaya başladım, garsonluğum var, kuaförde çalışmışlığım var, palyaçoluk yapmışlığım var, üniversitede... İnsanların sünnetlerinde, kınalarında, düğünlerinde küçük çocukları oynatırdım" dedi.

"Enteresan zamanlarım oldu, güzel bir yerden bakıyorum, bunlar güzel tecrübeler" diyen Biricik, "Abim şimdi Danimarka'da, abim çalıştı üniversiteye ben gittim, Kıbrıs'da çalışıyordu, orada sevdiklerinden yardım isteyip benim burslarımı bağladı, ben İzmir'de okudum, abim çalıştı, şimdi Danimarka'da yaşıyor; 2 tane çocuğu var, orada evlendi, keyfi yerinde çok şükür. Aramızda 2 yaş fark var. Bizde de anne-baba boşandı, velayet anne de kaldı... Sevgi her şeyin kurtarıcısı, yürekten saf sevgiye inanıyorum, sevgi, güven hissi varsa, şartlar ne olursa olsun önemli değil..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)