"Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum"

MAGAZİN 26.07.2022, 11:07 28.07.2022, 09:29
"Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum"

Burcu Özberk ile başrolü paylaştıkları yeni filmi hakkında konuşan Murat Boz, "Sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platformun ilk işi olacak bu film. Senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum. Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

28 Temmuz’da yayına girecek ‘Zeytin Ağacı’ dizisiyle ilgili de konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı: "Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman çok iyi isimler var. Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek." dedi. 

Boz ayrıca "Yeni filmimizin provaları da başlayacak; hem konserler, hem de film bizi yoracak. Kışa doğru da Avrupa turnemiz olacak. Oyunculuğu seviyorum, kendimi iyi hissediyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Kamera önünde olmak güzel bir his. Yeter ki senaryosu beni heyecanlandırsın" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)