Büşra Develi: "Motor benim için bir tutku"

MAGAZİN 27.11.2023, 10:12 27.11.2023, 13:25
Büşra Develi: "Motor benim için bir tutku"

Büşra Develi, geçen aylarda bir erkek arkadaşı ile birlikte Bebek'te görüntülenmişti. Gazetecilere sadece "İyi akşamlar" demekle yetinen Develi, fotoğraflarının çekildiğini fark edince yanındaki beyefendiyle birlikte adımlarını hızlandırmıştı.

Kapıda yarım saat taksi bekleyen 30 yaşındaki oyuncu, taksi gelmeyince yanındaki gizemli arkadaşı ile birlikte yürümek zorunda kalmıştı. Develi, son olarak önceki akşam motosikletiyle Cihangir'de objektiflere takıldı. ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, "Motorumla çok sevdiğim Cihangirde gezmekten büyük haz alıyorum. Motor benim için bi tutku." dedi.

Milliyet'in haberine göre; yeni projelerinden de bahseden Develi, "Edirne'de 'Kasaba' adlı film çektim. Onun yayına girmesini bekliyorum. Merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. 2024'te yayınlanmasını çok istiyorum. Onun dışında bir film projem daha var. Sonra bir film projem daha var işlerim çok iyi maşallah. 2024'ün hepimize çok iyi geleceğini hissediyorum. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum halk olarak." şeklinde konuştu.

Ünlü isim, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna ise "Sevgilim yok, kalbim boş... Kendimi işime verdim. Olursa zaten sizden kaçmaz mutlaka yakalardınız." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)