"Can Yaman açıklamam yanlış anlaşıldı"

MAGAZİN 30.11.2020, 16:14 01.12.2020, 10:47
"Can Yaman açıklamam yanlış anlaşıldı"

Oyuncu Tamer Karadağlı, geçen hafta sosyal medya hesabından yayınladığı, düştüğü video ile dikkat çekmişti. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Karadağlı, gerçekten düşmediğine yönelik eleştirilmesinin ve Nurgül Yeşilçay’ın da kendisini taklit etmesinin hatırlatılmasına; “Aman ne güzel, inanan inanır, inanmayan inanmaz ne yapayım” yanıtını verdi. 

Katıldığı bir programda Can Yaman ile ilgili "Tanımıyorum" sözleri ile daha önce tepki çeken Tamer Karadağlı, bu konu sorulduğunda ise “Ben o çocukcağızı açıkçası aşağılamak adına bir şey söylemedim. Tanımıyorum. İyi bir şey de oynar tanırım. Görmedim, etmedim, bilmiyorum. Oyunculuk artık herkesin yaptığı bir şey. Şu anda geçerli olan, sosyal medyada takipçi sayın yüksek ise, önemli bir şey kabul ediliyor. Arz, talep meselesi bu.” şeklinde konuştu. 

1,5 – 2 milyon takipçisi olan insanların çoğunu tanımadığını ifade eden Tamer Karadağlı, “Baktığınız zaman acayip takipçisi var ama sokakta karşılığı var mı, onu bilmiyorum. Dönem de değişti, işler değişti. Bizler daha eski usul kaldık. Bizde iyi olmak önemliydi, iyi bir şey yapmak. Şimdi takipçi sayının olması iyi olarak kabul ediliyor” dedi. 

Yorumlar (0)