Caner Cindoruk'un Volkan’a tavsiyesi ne oldu?

MAGAZİN 02.11.2021, 15:13 03.11.2021, 12:06
Caner Cindoruk'un Volkan’a tavsiyesi ne oldu?

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”de ‘Volkan’ karakterine hayat veren Caner Cindoruk, InStyle Men dergisine konuştu. 

Oyuncu “Yolda ne gibi tepkiler alıyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Volkan’a izleyicilerden gelen tepkiler oldukça fazla. En son ‘Eve giriş çıkışlar için tutanak da tutturun isterseniz’ gibi bir tepki aldım.” Oyuncu, “Volkan’a nasıl bir tavsiye verirdiniz?” sorusu üzerine de şöyle konuştu: “Ben sadakate çok önem veren biriyim. Volkan’a bencilliği bir kenara bırakmasını ve hayatına giren kadınların hayatlarını mahvetmemesini söylerdim.”

“Sadakatsiz” dizisi gibi kıskançlık ve aldatılma temalarına odaklanan “Yeni Bir Şarkı” adlı tiyatro oyununda da başrol oynayan Caner Cindoruk’a “Siz hiç aldatıldınız mı?” sorusu da yöneltildi. Cindoruk soruyu “Benim için sadakat bir ilişkinin temelini oluşturur. Açıkçası aldatıldım mı bilmiyorum. Benim için de bir önemi yok. Eğer bir ilişki bitmişse, ardında bırakılan hesaplaşmalara girmeyi yorucu ve anlamsız buluyorum. Kişi kendini tartmalı, kendi içinde tecrübe edindiği değerlere bakmalı.” şeklinde yanıtladı. 

Yorumlar (0)