"Canım Ailem'de oyunculuktan vazgeçiyordum"

MAGAZİN 18.06.2021, 11:15 19.06.2021, 10:07
"Canım Ailem'de oyunculuktan vazgeçiyordum"

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde sevilen oyuncu Funda Eryiğit, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Programın sevilen bölümü   “Gözlerimin İçine Bak’’ta kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren başarılı ve güzel oyuncu, “Hiç gizli gizli dinlediğin ve çok sevdiğin bir şarkı var mı?” sorusuna “Gizli gizli dinlediğim bir şarkı yok ama yalnızken daha coşkuyla eşlik ettiğim ve kendimi kaybettiğim parçalar oluyor elbette, mesela ilk aklıma gelenlerden birisi Gülşen’in Bir İhtimal Biliyorum şarkısı. Normalde de açıp dinlerim ama evde yalnızken dinlediğimde işler değişiyor.” cevabıyla stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı.

Mezun olduktan sonra ekranlardaki ilk işinin “Canım Ailem” olması ve birlikte çalıştığı insanların kendisi için büyük bir deneyim ve şans olduğunu da anlata güzel oyuncu; “Canım Ailem ilk işimdi. O kadar acemiydim ki kamera önünde, kameranın neresine bakacağım neresinden geçeceğim hiçbir şey bilmiyordum. Hatta ben galiba oyunculuk yapmamalıyım bu işi beceremiyorum diye bile düşündüğüm olmuştu. Ama birlikte çalıştığım insanlar o kadar yardımcı ve yönlendiricilerdi ki çok kısa sürece bu acemiliğimi onların sayesinde üzerimden atabildim.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)