Cansel Elçin: "Dünyayı sonunda kadınlar kurtaracak"

MAGAZİN 04.01.2023, 09:50 05.01.2023, 12:22
Cansel Elçin: "Dünyayı sonunda kadınlar kurtaracak"

'Börü 2039', 'Yasak Elma' ve 'Kara' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Cansel Elçin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaksütü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, meslektaşı ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile birlikte çektikleri 'Dünyayı Kurtaran Kadın' filmiyle ilgili konuşarak; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Dünyayı Kurtaran Kadın' filminin, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın 'Dünyayı Kurtaran Adam' filmiyle bir ilgisi olmadığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Dünyayı Kurtaran Adam' filmi, insanlarla haşır neşirdi. Burada kendisiyle haşır neşir olan bir kadının hikayesi var ve dünyayı sonunda kadınlar kurtaracak."

"PROJELERİ AYIRMIYORUM"

Elçin, gelen projeleri 'sanat filmi' ya da 'gişe filmi' diye ayırt etmediğini de sözlerine ekleyerek; "Ben projeleri gişe ya da sanat filmi diye ayrımıyorum çünkü ikisi de zor. Bence bir popüler film yapmak, sanatsal film yapmak kadar zor. Onun için de belli bir verileri var ve onları bir araya getirmek yapımcının elinde. Onu yapmak da çok zor. Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla biyografi filmleri üzerine gidiyorlar ve bu tip filmler sanıyorum yeni yılda çok çıkacak" diye konuştu.

Yorumlar (0)